| Dj Akman | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
artistt tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Ümraniye İş/Hobiler : müzik dinlemek çılgınlıklar yapmak Lakap : artistt Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Dj Akman 15.12.08 17:00 | |
| Askim seni seviyorum,seviyorum askim Bıraktın beni bir başıma Askım seni seviyorum,seviyorum askım Ne baslamıstı aşkımız Yillar önce seninle seni yazmıştım kalbimin en değerli yerine Pembe hayaller kurardık,el ele gönül gönüle Yaraladın beni son sözlerinle Sendin bana aşkını itiraf eden Sendin bana o umut dolu sözler söyleyen Sendin ilk ve son aşkımsın diyen Yine sendin askımızı bitiren Nerede seni seviyorum diyen diller Bana bakan umut veren gözler Hic beklemediğim bir anda bıraktın beni Unutmak mümkün mü o ela gözlerini Geceler bir türlü sabah olmuyor Hayalin karşımdan gitmek bilmiyor Sensiz yaşamak gücüme gidiyor ihanetin bir an olsun aklımdan çıkmıyor Sensizliğin acısıyla kavruluyorum Olmuyor güzelim senden sonra kimseyi sevemiyorum Sen sözünü tutamadın yazıklar olsun sana beni bıraktın Hayatta tek başına lanet olsun,lanet olsun sana | |
|
| |
Busra tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 538 Yaş : 28 İş/Hobiler : yüzmek Lakap : çikolata Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 22/11/08
| Konu: Geri: Dj Akman 15.12.08 17:01 | |
| | |
|
| |
artistt tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Ümraniye İş/Hobiler : müzik dinlemek çılgınlıklar yapmak Lakap : artistt Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Geri: Dj Akman 16.12.08 15:25 | |
| | |
|
| |
eda seda er tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 26 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : ders çalışmak, kitap okumak, müzik dinlemek, gezmek, alışveriş yapmak Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Dj Akman 16.12.08 18:24 | |
| paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
artistt tecrübeli üye
| Konu: Geri: Dj Akman 17.12.08 12:32 | |
| | |
|
| |
Elif Er tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 450 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : kitap okumak, müzik dinlemk, gezmek Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yaşadığınız Ülke : Kayıt tarihi : 27/11/08
| Konu: Geri: Dj Akman 19.12.08 20:39 | |
| paylaşım için teşekkürler... | |
|
| |
Admin Administrator
Mesaj Sayısı : 920 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Sibel Can Dinlemek Lakap : Sarı Kuş / Minik Meleğim Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yaşadığınız Ülke : Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Geri: Dj Akman 20.12.08 11:14 | |
| Ağlama
Ağlama, ağlama...
Kurşunlar değmiş gözyaşlarıma yarabbim İsyanım her günüme ağlama annem Sil gözyaşlarını, kurtarman gerekecek bilirim Evladının gözyaşlarını silmesi gereken benim ama yoksun Çare mi kaldı yetim ellerime vuracak bu toz toprak Ellerimde kan lekeleri Bir katil mevcut lüks dünyada ana sevdasından yoksun İsyanım sana Alamazdın onu benden bıraktın yanıma Yaşayan ölü, ben piç miyim? Yanımda mısın ki? Engel olamam her gece gözyaşlarıma Kaderimse çekerim çile bekçisi olamaz ki beklentisi Maralından yoksun avcı vuracaksın beni mecbursun Vicdansızlar gölünde gül bitmez Dikenli yollar hep bana hayran Namertsen insan gibi davran Kelepçeler vuruldu ellerime 14lü belimde oldum mesken bekçisi gecelerin yargıcı kördü Kim kollayacak yetimleri Naylondan yırtık ayakkabı, bağcıkları muşamba hayallerimdeydi Bana gelecek bir hediye hayat zaten sürpriz hediyem ise çile (çek)
Neredesin artık, gel yanıma kurtar beni buralardan Senden başka kimsem yokmuş anladım Bırakmazlar seni bilirim, bana gelmen imkansız Çilenin yargıcı benim, yargılanmayasında insaf yok infaz var Götürün beni yağmura hapsedin, kelepçeleyin ellerimi gözyaşlarıyla Ağlar bu çocuk her gün günbatımında Ağlasın bırakın, kaybolsun buralardan Kollara faça , yüzüme gece değmiş Asık suratım, her zaman çatık kaşlarım Kahpelik gösterende, namusun vicdanım Alsancaktan çarpan poyraz şan eğlemiş. Kim dindirecek acılarımı, acaba saadet bulamaz Nasırlı ellerim onun bunun sözlerine muhtaç olamam Kimim kuluyum lan ben İsyanım her geceye, olmuyor Allahım Gözyaşlarım keskin sürgün, çıkamam gündüzleri alacaksan al artık Son bulsun çığlıklarım, bekler bu çocuk kırık oyuncuklarına Saplayacaksan sapla hançeri kalleş Azrail Çığlıkların benim elimden, isyanın ise dilimden olacak Kunduz o siyahı saçlarım, isyanım gözlerimin karasında saklı Esmerliğim güneşten değil, isyanım doğuştan Kunduz o siyahı saçlarım Esmerliğim güneşten değil, isyanım doğuştan ... | |
|
| |
Admin Administrator
Mesaj Sayısı : 920 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Sibel Can Dinlemek Lakap : Sarı Kuş / Minik Meleğim Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yaşadığınız Ülke : Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Geri: Dj Akman 20.12.08 11:22 | |
| Alo
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Gökyüzüne bakarım ay seni göstermiyor. Fallara bakarım ille de seni diyor. (2X) Dj akman AKMAN
Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap artık sevmiyor musun? (2X)
Mesaj da çekmiyorsun kontürünmü bitti yar? Ben divane aşığım gezerim diyar diyar. (2X)
Alo Alo
Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap ver artık sevmiyor musun? Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap yoksa sevmiyor musun?
Yeter artık cevap ver bir kere sesin gelsin. Yeminimiz var bizim böyle terk edemezsin.
Alo Alo Alo ALOOOO
Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap ver artık sevmiyor musun? Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap ver yoksa sevmiyor musun? | |
|
| |
Admin Administrator
| Konu: Geri: Dj Akman 20.12.08 11:22 | |
| 09 efekentlı dj akman son nefes bak etrafına dunyayı tanı tanı.......
bak dostum etrafına bak gerceklere adım at çilelerı cekerek yaşa yasamayı ogren ellerınle tut gözlerınle gor hayatınla yaşa... (2x) yenılme dunyaya, yenılme kaderıne,yenılme allahsız ınsanlara...
09 efekentlı geldı sımdı sana sokak hayatında lanet dunyamızda, çilelerın acısıyla kaldım ortada yardım eden olmadı berbat hayatımda, bıktım artık boyle yasamaktan bıktım, doğru olamadım mezarıma baktım, son nefes yapma dedı bana (yapma ) dınlemedım yıne cıktım sokaklara pislıklerın arasında nefret dolu yasamaya acı cektık acı cektık bu zamana kadar ama yenılmedım daha ayaktayım hala dunaynın kahrını cektım bu zaman kadar duzelır guzel yasamak varken ben yıne sectım kara dunyaya pişman deilım hayır pişman değilim gözum açıldı haykırdım acıları çektık bakalım bu dunyada gunahları ama yasadık sevapları kazandık allahtan umut kesılmedı bunu unutma turklugunu kaybetmedın koca dunyada buradan oraya oradan buraya kosturduk senelırımı verdım senelerdır gezdım ama yıne de bu hayatta yenılmedım...
.. dj akman _ son nefes _09 efekentli..
bak dostum etrafına bak gerceklere adım at çilelerı cekerek yaşa yasmayı ogren ellerınle tut gozlerınle gör hayatınla savaş yenılme dunyaya yenılme kaderıne yenılme allahsız ınsanlara.. (2x)
çile çektık çileler bıze yetmedı yanlıs yola baktın yıne yenıldın o kadar dertler cektım yıne yanlız kaldım allahıma sukurler ettım yıne kazandım benı aşağıladın ama yıkamadın hersey denedın kazanamadın adım son nefes endhowende kalıyorum hersey vatan ıcın deyıp bagırıyorum goızyaslarım heryere damladı damladı damladı gbı kan ağladı sokaklarda dayakları ben yedım dostum gercek turkum dıye cekemedıler beni ama ezdırmeyecegım kendımı unutma senın gbılerı hıc sevmeyecegım gerekeırse canımı alıp gıdeceksın aynı sekılde mezarıma gomeceksın tarıh yazmıssın alçakların kıtabına onlara uyarak dustun kötu yollara acılar yukseldı çileler soyledı son nefes bunların hepsını rape serdi gurbette kalıyorum endhowende yasıyorum dertlerın ustasını ben cekıyorum yasamak kolay olsa tarıhler yazardım yazdıgım cumlede noktaları koyardım..
nakarat (2x) | |
|
| |
Admin Administrator
| Konu: Geri: Dj Akman 20.12.08 11:23 | |
| DJ Akman-Bırakıp Gittin Beni bulacaktın lanet kader sensiz yaşamak ölümden beter döngel yanıma çok kötüyüm Etrafım boş kalıyor sensiz ağlıyorum her geceleri hani sözümüz vardı ikimizin Beni bırakıp gittin varya güllerim soldu senin uğruna(Nakarat)1x Beni bırakıp gittin çok kötüyüm sensiz ne yaparım ben ona üzülmüşüm.Göz yaşımın senin olmadığı etrafımda ağlıyorum daha senin uğruna.Haykıra Haykıra çaresiz kaldım. İçimden gelen sese cevap vuramadım.Sinirden duvarlara vurdum ellerimi kırdım.9 milim yanımdaydı ama yapamadım.Belki geri dönersin diye umudum kalmıştı. Sevdim seni bir kere kalbime yazılmıştın.Hayat devam ediyor ama mutlu değilim.Kaderim en uzakta ama neyleyim.Kaderim bumu isyan ediyorum.Seni istiyorum. Sana yaşıyorum.Ölene kadar senin peşindeyim.Ben bu hayatta başka kimi seveyim. (Nakarat)1x İnşallah beni duyarsın hayalim.Mutlu olsak budur benim dileğim.Seninle el ele göz göze bakışlar.Kollarında olsam sım sıkı sarılsam.Kalbinin atışı benimkine ritim vurur. Sözlerin varya damarlarıma dokunur.Seviyorum seni kimse umrumda değil.Yoluma geçmesinler dünyaları yıkarım.Şu kalp varya sensiz atmaz.Şu kalp varya sensiz yaşamaz. Ölene kadar seni bekleyeceğim.Bir gün olsa onuda seveceğim.Şu sözlerin beni yaktı.Beni bir daha lütfen arama.Bıraktın gittin bensiz uzaklara.Soruyorum sana mutlumusun orda. (Nakarat)2x | |
|
| |
Admin Administrator
| Konu: Geri: Dj Akman 20.12.08 11:23 | |
| Belalım Benim
Sevdik sevildik bu dunyada ki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte aglama bosuna gozyaslarini silen yok giden geri gelmez birak sen uzulme arkadas... sevdik sevildik bu dunyada ki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte. belalim benim nereden ciktinki karsima beni vurup gittin bir basima sen ve ben gelecekte bir yastıga abs koymak uzere uzere tanrımı seni bana gonderdi yoksa benim dilegim mi kabul oldu bilemiyecem senin o baskislarin sanki bir gunesin batisi elimdeki bardak kirildi ellerim kana bulandi beni benden alip goturdu verilen sozler maziye kadar onumuzu kesmeyi çalısanlar nereye kadar aaradan tam ıkı yıl gectı aılelerımız bır arada soz kesıldı hep o anı beklemıstım seneye benım olacaktın gunun bırınde arkamdan bır darbe yedım bayılmıstım bu dıyardan gocup gıttım o an ıkımızı gordum yaslı bır dede yanıma yanastı kulagıma fısıldadı delıkanlı goncagulun baskasının kollarında actı ınanamadım tek carem kaçtım bu bir kabusmuydu yoksa bunlar bir ihanetmiydi sevdik sevildik bu dunyada ki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte sen ve ben dusunsene birtanem sokaklarda gizli gizli bulusurduk bizi gorup bizi bizden kiskanirlardi seni benden alamazlardi gulumu solduramazlardi unuttunumu birtanem yeminimiz vardi unuttunmu omur boyu beraber olacaktik askımızı tarıhe yazıp dıllere destan olacaktık hersey geride kaldi yanip bitip tuttustu bu aglayan kalbımle sen yazmıstın alın yazımı seni sevdim sana taptim sevgimi daglara haykirdim simdiyse birtanem baskasina yar olup gitti seni bana vermediler canlari sagolsun benim sevgim sanada banada yeter birtanem hayat buymus yazik oldu askimiza yaralandim sokak koselerinde yine bende agladim acilar yukseldi ecelim soyledi azrail gulup gecti omrumden omur aldi yarali kalbime merhem bulan olmadi hayat a kustum canima kiydim kefene sarildim sonsozum mutlu ol birtanem sevdik sevildik bu dunyadaki hayati hep beraber yasadik olecegiz birlikte. | |
|
| |
Admin Administrator
| Konu: Geri: Dj Akman 20.12.08 11:24 | |
| Çek Git
Günes gibi doğmustun karanlık dünyama Güneşim seçmistim seni yarınlarıma Nerden bilecektim benden gidecegini Aklimin ucundan bile gecirmezdim Beni birakip acimadan gittin Seni sevdigimi bile bile terk ettin Bana geri don Sen bile beni bulamayacaksin Bana cektirdiklerinin nasibini alacaksin Bu aciya sende dayanamayacaksin Benim agladigim gibi sende aglayacaksin Benim gibi seveni birdaha bulamazsin degerimi bilemedin hayatimi mahfettin yazikki senin gibisine gonul vermisim son nefes Aşkıııımmmm çek git hayatımdann | |
|
| |
Admin Administrator
| Konu: Geri: Dj Akman 20.12.08 11:24 | |
| Para Bakıyorum etrafıma millet Milleti koruyor bir kâğıt parçası uğruna Paraya inanır inanmaz Allahına çok gördüm burada Öylelerini anasına babasına sövenleri İnsanin saklı gerçek yüzlerini Ortaya serdi para Sokarsa seni dara hiç sasma Aldatırsa ağlama Paradır her şey bunu sok kafana Paran varsa arkadaşların da var Yoksa söyle bana seni kim arar Kimler senin yüzüne bakar Aldanırsan sende paraya Sana da acık zarar Seni elbet bir gün yalnız bırakıp da kaçar Parasızlık bu devirde kimi karalar Yanlış yola sapan insanlar Boğazından gecen haram lokmalar Acaba hangi yönden geri kusacaklar Yalan olan asklar para için Çok kalp kirdilar para için Yalan uydurup parası olana kaçtılar Gözü dönmüş orospular Çok oyun oynadılar Gerçek oyunu bana oynadı Yanıldılar üstümde belki şık elbiseler yok ama Yüreğim yeter Kendini beğenmişler fazla belli etme Paran varsa cebinde sikerler seni Burada bu devirde yani para kısacası Tehlikeli madde para için Gizli kollara girenlere Elbet yine girecekler içeriye Ama seve seve gözleri dönmüş bir kere Çıkınca güle güle parası bekliyor Evinde yalnız mutlu olur musun? Parayla bana sevdiğimi getirsinler Değişmem ister gelsinler Bana sarayla para para budur İste gerçek kollarıyla Dostların bile siker seni para uğruna Dikkat kanma sakin bunlara Bulursun kendini yalnız başına Meydan ortasında benim gibi tek başına Sakin üzülme bende kalmıştım Ama düzeldim sonra Sakın nasıl diye sorma Yaktım parayı çağırdım kopekleri yanıma Koşa koşa geldiler yanıma Baksana püh sizin gibi insanlara Allahım acıyorum yarattığın kullarına Gözleri olmuş para göremiyorlar Bundan baksa ne oldu Birden bu hayata Para paradir iste seni deli eden nokta Sakin bu hayata yamukluk yapma Acıma senin akan gözyaşlarına Dostum ağlama insanlar sana bakmakta Dik dur bu şerefsizlerin karşısında Paran olmasa bile kendini bırakma 2 kurus para için sakin kendini satma Seni satanlar sonra gelsin senin ayağına Dostluk denen bir şey kalmamış Bu hayatta selam bile karismis Paranın arasına Dost dedim mi para lazimdir buna Bunu asla unutma İnsan cani olmuş bile para Sevgi desen bunu hiç arama Çek altına son model araba İste o zaman aramaya basla Sakin gülme buna Bulamadığın sevgiyi birden bulursun Yanında adi üstünde para Lanet olsun bunlara İnsanlar bakıyor üstüme başıma Üstüme versacci Altımda armani ayakkabılarına Laf yok çünkü çok seksi İste geldi allahin güzeli İki ay sürmedı para bitti Yanımdan gitti şırfıntının birisiydi Her şey bitti kaldın sap gibi Ne yapacaz simdi gidenler gitti Artik geriye gelmez ki Paran olmadı mı bitersin Biz gibi iste Kaldın sap gibi senin sonun geldi Baksana gidenler sana bay bay dedi Bay bay bay bay bay bay dedı Ne yapacağız adamım Ya valla adamım ne yapabilirizki Cepte para yok pul yok Haklisin adamım Her şey para oldu ha Her şey para dostum baksana millet Yüzümüze bakmıyor Doğru en iyisi adamım Evlere dağılalım dağılalım hadin bay bay bay bay abi dj akman mc Serkan crayz ossie tehlikeli madde | |
|
| |
Admin Administrator
| Konu: Geri: Dj Akman 20.12.08 11:25 | |
| içimdeki NEFRET...
herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için,
Dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz, Acı değil bu vatan toprağına dökülen karış karış, Ya vatan ya da can rabbimden rahmet sana kefensiz yatan. Gözünü buraya dikenin oyarım gözünü Çakal fazla gölge ediyorsun ha.. Türkçe rap'te milliyet,biraz daha ciddiyet, Yaylanın lan itler şimdi NEFRET önünde... Sağa sola bakmasana lan şimdi bana, Türkçe raple geliyor işte sana bomba Dalgalanan göklerde yıldız ve hilal Hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal...
Çalışan türkiye gözümün önünde Ata'm sen rahat ol yerinde Mehmetçik tepede bekler nöbette Türk bayrağı dalgalanır göklerde Türkiye için ölürüm ben sözümde Kimse duramaz türk'ün önünde Ben varsam bu dünya üzerinde Kimse bölemez bu vatan göklerde Her zaman ilerleme hedefine Sözünü tutan ve namusun peşinde Bu vatanın üstünde herkes kardeştir Bunu beynine iyi yerleştir herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için,
Bizanslı şaşırma sabrımı taşırma Geliyor sille türk rapinden suratına Kartal gibi havalanırım göklere Gökler benim ay-yıldız benim simgem Affedemem vatanıma yanlış yapanı Otuz bin askerin canını alanı Hatırası var şehidin unutmadım Yapılanların hepsini hatırladım Gözümün önünde ağlayan bir küçük çocuk Baba diyor babasının künyesine Mezar taşına sarılmış neden niye? Sordum bunu kendime...
Vatan vatan toprak altında yatan Unutma sakın seni aldatan her zaman şeytan Bitsin artık ölümler Bitsin artık bu çile çekemem bile bile
Birlikten güç doğar güçler birleşti Satik,nefret,ses,siyanür, Güçler birleşti Kötülükleri kovar vatan saolsun... Budur bizi birleştiren nokta,hedef dorukta Şaşma bir elin nesi var,iki elin sesi var Güçler birleşti, Hip-hop sonsuza kadar,sonsuza kadar...
herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, | |
|
| |
Elif Er tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 450 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : kitap okumak, müzik dinlemk, gezmek Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yaşadığınız Ülke : Kayıt tarihi : 27/11/08
| Konu: Geri: Dj Akman 22.12.08 14:20 | |
| paylaşım için teşekkürler... | |
|
| |
| Dj Akman | |
|