| Yalın | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
eda seda er tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 26 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : ders çalışmak, kitap okumak, müzik dinlemek, gezmek, alışveriş yapmak Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:03 | |
| SEN DÖNMEDEN UYUMAM BU GECE
uygun bir gökyüzü bulup parlamalıyım yangın bir aşka atılıp kor olmalıyım mutluluk yürekli olana yakışır ben sevdiysem buna kim karışır onlar buna dümdüz delilik diyorlar deli kalp sesinin izinde bilmiyorlar yorulmadan hangi tepe aşılır ben sevdiysem buna kim karışır isteyipte söyleyemediğim çok şey var sen dönmeden uyumam bu gece düşün bi benden başka gerçeğin mi var sen dönmeden uyumam bu gece sen dön ben uyumam bu gece | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 26 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : ders çalışmak, kitap okumak, müzik dinlemek, gezmek, alışveriş yapmak Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:04 | |
| SENİ BURALARDA BİR ÖZLEYEN VAR
Ben taptıkça o hepten kaçar gider Küçücük dertleri dev yapar küser
İşte böyle bir aşık canından bezer Ve böyle bir kuş sürüden uçar gider Niye canım yansın niye Yarım mı kalsın birinde Sarılırım bırakmam yuvaya dönse
Seni buralarda bir özleyen var Kalp denilen yerinde yeller eser Seni buralarda bir bekleyen var
Hiç anlamaz üzülmez o taştan beter Bugünü ılıksa yarını soğuk eser
Çiçek bile bazen toprağına küser Unutma geri gelmez eskiyen saatler | |
|
| |
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:05 | |
| SENSİZ OLMAZ
Bir dokun bin ağ işit bugünlerde böyleyim İster kal ister git talihsiz kederdeyim Gösterdin aşkın ucunu öyle bıraktn gittin Bana attın sucunu davayı ben kaybettim Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaz Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaz Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaaaz Ask tanımaz gece gündüz birbirine katar gider Ne bahar dinler ne güz Güze bahar katar gider Ben böyle ask görmedim E daha neler görmek var Ne istedinde vermedim baska nasıl sevmek var Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaz Ahh olmaaaaaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaz Ah olmaaaaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaslarım durulmaaaaz... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:05 | |
| SEVİYORUM
Resim resim hayatın her anı Yastığa değdiğinden beri başım Gözümün önünde her kare ve sen
Yalan yanlış kavgalar isyanım Elime değdiğinden beri tenin Aklımın bir yanı hep senle
Yüzümü elinle silmene muhtacım Deyip önünde küçük düşsem de ben böyleyim Sesini kaç gündür duyamadım niye hala aramadın Deyip önünde küçük düşsem de
Seviyorum deyip yalvarmam lazım Ölüyorum deyip ağlamam lazım Hemen gel seni geri almam lazım | |
|
| |
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:06 | |
| SON AŞKIM
Deli oluyorum Belki de aklımı çoktan kaybettim Artık benim olmasan da ömrümü sana tükettim
Seveceğini bilseydim Yalvarır sana ne olur dön derdim Döneceğini bilseydim Yoluna milyonlarca gül sererdim
Zamansız geldin biraz, ben de tam ağlıyordum Elimde bavulum burdan çekip gidiyordum Yanımda bana aldığın ufak oyuncağım Sorma neden diye Sen anlamazsın Son aşkım olacaksın
Canımdan kopuyorsun Geceler uzadıkça gündüzü yok ettim Sana anlatamasam da Gururumu hapsettim | |
|
| |
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:07 | |
| SONSUZ OL
Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala dargınsın
Dün sabah erken uyandım Gittim sana güller aldım Mutlu ol diye Mutlu ol diye Bu sabah gittiğini anladım Ağladım sana şarkı yazdım Sonsuz ol diye Sonsuz ol diye
Unutulsan mı? Unutmasam mı? Saklansan da bir köşede benle yaşlansan mı?
Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala kızgınsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:08 | |
| TEK GECELİK AŞK MASALI
Yemin ettim sevmemeye Aşka son bir şans veremem Bağlar hala ellerimi O geceden sonra hepsi Tek gecelik aşk masalı Sonuna kadar yalancıyım Tek gecelik aşk masalı Ölene kadar aşkınlayım
Başka koku başka ten Alışık değil buna bu beden | |
|
| |
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:08 | |
| TÜKETTİM
Her gece biraz daha bir parçam daha eksiliyor Yıldızları sayıp uyuyorum seni düşünmek yerine
Tüm hatalar benim Tüm yalnışlar benim Tüm cezalar benim Sevgimizi tek başıma Tükettim
Kaybettim bir gurur uğruna seni, sevgimi, hevesimi Getiremez asla hiç birşey o eski günleri geri | |
|
| |
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:09 | |
| ÜZÜLME
Herkesin hayatla bir kavgası var Barışmıyor bir türlü yıldızları Hayaller güneye gerçekler kuzeye doğru
Dünyayı hep bulutlu gördün mü sen? Denizleri her zaman dalgalı Yağmuru sonsuz güneşi yalancı mı bildin sen?
Kabullenmek lazım olur demek lazım Ağlamayı öğrenmek hayatı sevmek lazım Üzülme yarına kadar dinecek,bu rüzgar da bitecek Sonunda eskiyen sen olma
Hep mutluluk bekliyor olabilirsin Karanlıktan korku duyabilirsin Gece olmasaydı gündüzü sevebilir miydin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:09 | |
| YAĞMUR
Kışla yaz gibiydik,sen kar tanesi ben güneş Çözmek zor bu buzları yalvarsam ne farkeder Çocukça kavgalar bunlar mazaretler Sebebimiz olmuş yabancı gözler
Kışla yaz gibiydik,hep aramızda bir yarış Belki sen birinci ya da ben ne farkeder Çocukça kavgalar bunlar mazaretler Sebebimiz olmuş yalancı gözler
Bir küçük yağmur damlası kadar Değerim yok mu sende? Güz ayrıldığımız gündür kimbilir kaçı bitmiş Gözyaşı yok bende.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yalın 14.12.08 12:10 | |
| ZALİM
Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme
Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme
Hadi seni sevdim diyelim bir daha, Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim?
Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var?
Hadi seni sevdim diyelim bir daha Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim?
Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? (x5) | |
|
| |
Busra tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 538 Yaş : 28 İş/Hobiler : yüzmek Lakap : çikolata Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 22/11/08
| Konu: Geri: Yalın 19.12.08 14:20 | |
| paylaşımların için teşekkürler | |
|
| |
Elif Er tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 450 Yaş : 29 Nerden : istanbul İş/Hobiler : kitap okumak, müzik dinlemk, gezmek Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yaşadığınız Ülke : Kayıt tarihi : 27/11/08
| Konu: Geri: Yalın 19.12.08 20:37 | |
| paylaşım için teşekkürler... | |
|
| |
| Yalın | |
|