FeRiDe ÇeTiN FaN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FeRiDe ÇeTiN FaN

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

duygusal nicker

4 posters
YazarMesaj
Busra
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Busra

Kadın
İş/Hobiler : yüzmek
Lakap : çikolata
Ruh Hali : duygusal nicker Acaba10
Tuttuğu Takım : duygusal nicker 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f

duygusal nicker Empty
MesajKonu: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 17:32

●● Ω∞ вυ αяα ιнтιуα¢ıм ναя ѕαηα. єℓℓєяιηι ѕαкıη вıяαкмα. вαηα нυzυя νєяєη тєк уєя ѕєηιη уαηıη υηυтмa... ∞Ω●●

Yüreğim ağır yaralı derinden,yanmaz artık istesemde yeniden,çok yaralar sardı kalbim ama,bu yara kapanır mı bilemem

' Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!

Seni gördüğümde, Son kez öptüğümde, Seni gömdüm içime…

Sadece bana mutluluk dile, Ben sana mutluluk diliyorum ...

нιçвιя ѕєναρ мυтℓυ єтмє∂ι вєηι ѕєηιηℓє gιя∂ιğιм güηαнℓαя кα∂αя...

Biliyorum gidişinden payımı alacağım, Sana hiç böyle yanmadım, yanacağım ..
Busra
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Busra

Kadın

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 17:34

Mavi giyer deniz olursun, pembe giyer rüya olursun, yeşil giyer bahar olursun. En güzeliyse beyaz giyer benim olursun.

Kalbimde üç çiçek yetiştirdim. Sevmek, sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardın. Bana kalan Beklemek Beklemek Beklemek..

Hani kardelen çiçeği göğe uzanıpta çıkarırya gövdesini karın altından... Zemheri yüreğim derki, yüreğinde kardelen kadar cesaretin yoksa, kış günü aşık olma...

Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım.

Yüreğin öylesine güzelki onu inciltmelerine sakın izin verme. Ne sıcaklığını yitir, nede sevgini.Tek korkun unutulmak olsun. Seni unutanada yazıklar AŞKIM!!!

Şimdi sana uzağım bellimi olur belki sıcak bir gülüşle gelirim aklına, ılık bir yağmurla yağarım şehrine, belki deli bir rüzgarla eserim yüreğine.

Uçabilirmiydi yıldızlar gökyüzü olmasa. Hiç doğarmiydiki güneş sabah olmasa. Açarmıydı çiçekler yağmur yağmasa. Yaşarmıydım bu dünyada sevgin olmasa.

Hastayım sana ölümü bekleyen hastalar gibi. Yastayım hala beni daha dün bırakmışsın gibi. Suçluyum sanma sevgini hapsettiysem mahkumlar gibi. Unuttum sanma seni daha dün sevmişim gibi.

Ben seni sevmeyi seviyorum. Ben seni severken sende böyle karşımda dururken, seni özlemeyi seviyorum ve böylece ölüp gitmeyi seviyorum. Bu sevgiyle tanıştırdığın için seni seviyorum.

Varmı daha ağır yük zamanı çekmek kadar yaşama sebebimsin dünyada su kadar ekmek kadar ayrılığın, özlemin herşeyin bir hazzı var seni anmakta güzel seni beklemek kadar...

Sensiz gelen gelen güne küsüm, sensiz doğan güneş, batsın bu dünyada tek gayemsin, yalanım yok kanım aksın...

Sana güneş desem akşam görünmezsin, sana yıldız desem sabah kaybolursun, sana rüzgar desem birgün bitersin, sen en iyisi nefesim ol bittiğinde benide bitiresin.

Yedi ayrı diyardan yedi ayrı arı gelse ve yedi arı yedi çiçekten bel yapsa yinede senin kadar tatlı olamaz Aşkım

Bulutların göz yaşları pencerene düşerken düşlere daldıgın gecede hangi hayaller sana uyamayı unutturuyorsa allah sana ilerde onları yaşatsın birtanem

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...

Gözlerinin güzelliyi güzel gözlu güzellerin gözünden de güzeldir güzelim.,!

Yıldızlar göz kırparken yanlız sandığın limanlara, maviye boya geceyi, işte o zaman yüreğinde büyüttüğün aşk tohumu çatladığında, sende öğrenirsin sevmeyi.
Busra
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Busra

Kadın

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 17:36

Şimdi GeL ve Gör BeNi Duruyor muyum,Yerimde HaLa ! Yurtta AşK,Cihanda AşK,Her Yerde AŞK Bundan SonRa !! (H)

ELimi de KoLumu da BağLa Hadi,Bir Odaya Bir Ömür Hapset Hadi..BecerebiLirsen Zapt et Hadi !!YanGınım ÇoK BüyüK OoOoOoOo!!

Bir daha oLmaz,BiN Kere TöwbE !! Kan Davası mı bu, Bu NasıL ÖFKE

Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !! DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GerçekLeri . . . Neys,bırak bende kalsın.

Lütfen,Görmeyeyim Seni Bir Yerlerde,Karşıma Çıkma..KonuşmayaLım,BakışmayaLım Ne oLursun..!Daha fazla tükenmeye takatim yok. . .

YorgunLuk,KırgınLık Hepsi Gelirr Geçerr ! Her şeye rağmen YaŞaMaK GüZeL

Ya bu ateşi söndür, Ya beni öldür ..Ya da bu kalbi bedenden sür!!

AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!

Anne bnm Uçmam Gerek !! İstemiorum PiLav YapmaK Anne Ben AşKa İNaNMaM,Önce Aşık olmam gerek

Bu Aşk Havuz ProbLemi,Yeni fark ediorm!Yazmıştım denkLemini,Girdim Yüzemiyorum!Zamanın KızLarı BalıkLama!!AtLama Diyemiyorum..
////////////////Kurtlar Vadisi Nickleri/////////////////////

Kurtlar Vadisi'nde zaman ölüme doğru ilerler.

Kurtlar Vadisi'nde son, ölümden önceki son çıkıştır.

Kurtlar Vadisi'nde duello, akle yelkovanın buluştukları andır.

Kurtlar Vadisi'nde bela, kişinin sevdiklerinden gelir.

Sadakat, Kurtlar Vadisi'nin en güçlü panzehiridir.

Herşeyin, zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta ölmenin bile..

Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır.

Kurtlar Vadisi'nde ölmek, en büyük maceradır!

Kurtlar Vadisi'nde ölüm, yaşamdan daha gerçektir.

Kurtlar Vadisi'nde kimse canından emin olamaz...

Kurtlar Vadisi'nde sürek avı hiç bitmez.
/////////////////Karıştırılmış Nickler /////////////////

"A$k TeKn!k B!r HaD!sEd!R.." (K)

(K) B!r KıwıLcm YeTeR Bn HaZıRm BaK..A$K iCn öLmeLi A$K O ZmN A$$kKk..!!!! (K)

' BeN 1 CüMLeLiK 1 NoktA DiiiLm !! '
Busra
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Busra

Kadın

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 17:37

Yatağını gül yapraklarıyla süsledim, üzerini ay ışığıyla örttüm. Tüm kabusları ben aldım, bu gece tatlı rüyalar senin olsun!

Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bitanem.

Kavuşmak Ölümse Hasretin Zulüm.
Elbette Kavuşuruz Bekle Gülüm.
Tek Sana Aittir Şu Gönlüm.
Ben Yolumu Seçtim Ya Sen Ya Ölüm...

Sana Bebeğim Desem Olmaz, Ağlar Gidersin. Sana Meleğim Desem Olmaz, Uçar Gidersin. Sana Gülüm Desem Olmaz, Solar Gidersin. Sana, SENİ SEVİYORUM Desem Ne Dersin?

Dalgalar nasıl taşlara çarpıp özür dilemiyorsa, nasıl güneş batarken ve doğarken doğadan izin almıyorsa, bende seni senden izinsiz SEVİYORUM ve ÖZÜR DİLEMİYORUM...

Telleri kırılmış sazım olsa da, kalbimde dinmeyen sızım olsa da, dert çekmek kaderim yazım olsa da, senden başkasını asla sevmeyeceğim.

Ne bir söz ne bir şarkı ne de bir özdeyiş, olayın özü iki kelimelik bir söyleyiş: SENY SEVİYORUM!

Ne zaman sağır bir ressam kristal bir zemin üzerine düşen gülün çıkardığı sesi çizer işte o zaman sana olan aşkım biter!
Unut onu artık dediler, ben onu unutmak için sevmedim dedim. Neden onu bu kadar seviyorsun diye sordular onu ölene kadar sevmeye yeminim var dedim.

Sevdiğimi bir ok gibi kalbime saplayacak kadar cesurum ama söküp atamayacak kadar korkak Saplanmışsın kalbime bir kere GÜLÜM hep öyle kalsın nolur bırak..

Sevmeye niyetliysen iyi düşünmelisin, Ağlamayı bırakıp gülmeyi bilmelisin, Aşk kumar gibidir dikkat et arkada?, oynadığın zar değil Duygudur görmelisin...

Küçük ama sıcacık öpüşün beni mutlu ediyorsa, gece yatarken en son ve uyandığımda ilk sen aklıma geliyorsan seni seviyorum demektir...

Bir gün bana soracaksın, canını mı yoksa benimi daha çok seversin diye. Canımı diyeceğim, belki kızıp küsersin ama bilmezsin ki benim canım sensin...
bypast37
Mod Yardımcısı
Mod Yardımcısı
bypast37

Tuttuğu Takım : duygusal nicker 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 17:46

Teşekkürler süper süper
Elif Er
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Elif Er

Kadın
İş/Hobiler : kitap okumak, müzik dinlemk, gezmek
Ruh Hali : duygusal nicker Uzgun10
Yaşadığınız Ülke : duygusal nicker Turkiye

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 21:32

ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü !!

ölüm ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän öbür täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm

karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi

SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR

Sénin O Haincé védandan SonRa ßen çoktan véda ettm aşklara

ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!

Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık !

Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin '

Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri

öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım

İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez !

Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!

qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!

нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи

öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє…göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor

:|KiM O GöZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I:@ Başının TaCı !

вıяακıρ ğỉттỉи вєиỉѕєиỉ υиυттυм ѕαимα, ζαмαи αℓışмαуı öğяєттỉ вєℓκỉ αмα υиυтмαуı αѕℓα

ѕєи gσζυм∂єκỉ вỉя ∂αмℓα уαѕ σℓѕαу∂ỉи ѕєиỉ καувєтмємєκ ỉcỉи нỉc αğℓαмαζ∂ỉм

єğєя вỉя ğüи α∂ıиı αиαяκєи κıѕıℓıяѕα ѕєѕỉм нαѕяєтỉи∂єи, καραиıяѕα ğöζℓєяỉм αşκıи∂αи, ∂υяυяѕα καℓвỉм вỉℓκỉ вєи уαиℓıζ ѕєиỉ ѕєv∂ıм

вαиα '' ѕєиỉ ѕєvỉуσяυм '' ∂ỉує уαℓαи∂α ѕöуℓєѕєи, вυ уαℓαиı ∂üиуαиıи вüтüи gєяcєκℓєяỉиє ∂єğỉşмєує яαζıуıм

"ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYißeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı"

(%) SeNi SeveriM, SeNi SeveniDe SeveriM, SeNi ßeniM KadaR SeveniDe KurşuNa DizeriM (%)

In The ParK’ta GezerkeN, CigarettiYi iÇerkeN My FatheR GörDü SuÇ üSTü, I aM DüşTü KıÇ üSTü

ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur

o KıZ ßeNi aŞaR ÇünKü YASAK KELIME DelikanLı aDaM ManitasızDa YaşaR

SaNa oLaN GüveniM SonsuZ, eĞeR YakalarsaM DonsuZ, * SusuZ SabunsuZ

sil вαşтαи вαşlαмαк qεяεк вαzεи,нαчαтı sıfıяlαмαк

bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ

[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİmçÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas!]

kan kaybedio hayatım,can çekişio hayallerimyasamak zor gelio artıq bananerde hata yaptım die düşünüorum

уαğмυяℓυ ѕσкαкℓαя∂α нαуαтıмı αяıуσяυм

bitiorum her nfsteNE HALİM VARSA GÖRDÜM!!çOq kOştum Çoq yoruLdmVe simdi bnde dştüm

düşlerm başkagercekler baskaaaama Umrumdada deiiiLL!

Anlatamadigim birseyler var , hep baska baharlara biraktigim Ucurumlari tam a$arken kırılıyor kanatlarim

“"ỳapıℓαи ві çّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм"

ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü !!
http://www.keremcem.com
Elif Er
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Elif Er

Kadın

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 21:32

Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım!

Gerçek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin

Gideceğin yere beni de götür sewgili sorana başımın belası dersin!!!

Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe AlışırsanYa Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Çabuk Unutursan

Yerin kulağı varbenimde kulağım var ben yer miyim hayır yemeeem!!!

Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Için Git
Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın

YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım

bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak

ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hiç bir değerim yokmuşağırıma gitti sevdiğim,beni hiç tanımamışsın

Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem

Vay be ! İçimizdeki çocuk da gayrı meşru çıktı
Elif Er
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Elif Er

Kadın

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 21:33

ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur

o KıZ ßeNi aŞaR ÇünKü YASAK KELIME DelikanLı aDaM ManitasızDa YaşaR

SaNa oLaN GüveniM SonsuZ, eĞeR YakalarsaM DonsuZ, * SusuZ SabunsuZ

sil вαşтαи вαşlαмαк qεяεк вαzεи,нαчαтı sıfıяlαмαк

bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ
Elif Er
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Elif Er

Kadın

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 21:33

Güller içinde geçse de ömrüm, senin üstüne gül koklamam Gülüm, seni koklamaksa ölüm sen buna değersin Gülüm

Bir yıldız seç kendin için gökyüzünden gözlerin gibi parlak, senin gibi tatlı olsun, bir yıldız da bana seç, parlaklığı önemli değil yeter ki sana yakın olsun

Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dünyanın bütün gerçeklerine değişmeye hazırım

Aşk insanın hem dostu hem de düşmanıdır İnsanı önün gibi yıkan, onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta

Dün de bügün de yarın da yüreğinde yüreğin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine köy ben hep ordayım

Ayışığının aydınlattığı bir kumsala küçük bir dal parçaşıyla seni seviyorum yazmak isterdim ama sen hırçın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum!

Mevsim ağlıyor bügün, özlüyor o aydınlık günlerini, ayrılıyor yapraklar ağaçlardan bir hasret rüzgarıyla Bana Eylül'ü yaşatma ey sevgili!

Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi özlenmişsindir

Yıldızlar gökyüzünde kayarken, melekler ise oynaşırken, sen ise dalıp beni düşünürken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyeceğim

Bir umut kuşu çiz yüreğime beyaz olsun tüyleri kalbin kadar temiz olsun Bir kanadı senın için diğer kanadı da sevdiğin için çırpsın

Aşkların en soylusu birken birçok olandır sevginin en güzeli paylaşılan emektir, Aşkların en soylusu birken birçok olandır çıkarsız ve sınırsız paylaşılan yürektir

Deli bir yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severdim Deli bir rüzgar olsam seni estiğim yerler kadar severdim Ama ben sadece deliyim ve seni aldığım her nefes kadar çok seviyorum

Güzelsin, şirinsin, şahanesin Çektiğim çileme tek bahanesin Melek mi? Şeytan mı? Bilmem ki nesin Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesen de olur

Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğını ve düşünüyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken çekiyorum en çok hasretini

Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dünyada kimse böyle sevemez

Bir ilk gibi yaşayacağım içimde, kalan son sevgi parçaşını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde

Ne olurdu bir yaprağın daha olsa, bak sevmiyor işte hain papatya

Sevdiğim insanlara kızabilirdim Eğer sevmek bana mahzun durmayı öğretmeseydi

Bak gözlerime gözbebeklerim eridi, bak ellerime ellerim çürüdü, bak yüreğime yüreğim eskidi, bak günlerce sardığın bana bak tükendi bitti Yetti bu acı beni öldürmeye, sonum oldu son bir bakışın canıma yetti

Küçükken çikolata için ağlıyordum şimdi ise senin içın

Duyguları açığa veren gözler olmasa kalp hislerin mezar taşi olurdu

Soğuk kalpten sıcak söz çıkmaz

Bazı aşklar okyanus gibidir Görmesen de sonunun bir yerde bittiğini bilirsin, şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi, görmesem de biliyorum sonunu sonsuza dek bitmeyecek

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sonsuza kadar seveceğim

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olurda şu gönlüm birtek aşık olamaz

Ömrüm seni beklemekle geçecekse ve ölüm seni beklerken gelecekse bil ki seni ordada bekleyeceğim

Hadi gel tut ellerimi, benimle meydan oku her çaresizliğe benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım onuncu aylara ben bir Eylül sen bir Haziran

Seni çok özledim Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çizdim Seni ne kadar özlediğimi bilmek ister misin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canım

Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi

Ne zaman kör ve sağır bir ressam düşen gülün resmini kristal zemin üzerine yapabilirse o zaman ben seni unuturum

Güneşin bile buz tuttuğu yerde eğer bir ışık görürsen, bil ki o benim sana yanan kalbimdir

Sevgi değer vermesini bilmektir Sevgi birliktelikten sevinç duymaktır Sevgi bilinçtir

Hadi gökyüzünden senin için tuttuğüm, üzerine tüm duygularımı yüklediğim yıldızı al

Yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla

Dünyada iki tane Gül olsun Biri beyaz biri kırmızı Kırmızı seni sevmediğim zaman solsun Beyaz beni sevmediğinde kefenim olsun

Bir deniz düşün, susuz Bir insan düşün, mutsuz Bir gece düşün, uykusuz Bir bahar düşün, çiçeksiz Bir gönül düşün, sevgisiz Bir de beni düşün, sensiz

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır kı asla unutulmayan, işte sen de onlardansın

Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarlarla yolladım sevgimi yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla Küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi?

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler Hepsi gökteydi Hepsi parlıyordu, ama ben seni güneşim seçtim ve bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim

Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak, yıldızlar kadar ulaşılması zorsun, ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin

Bir gün güneşe buz ile adını yazan birisi olursa bilki seni benden daha çok seviyor

Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri Sevdiğim insanlar da ikiye ayrılır çok sevdiklerim ve diğerleri Çok sevdiğim insanlar da ikiye ayrılır SEN ve diğerleri

Gözlerinden süzülen bir damla yaş olmak isterdim gözlerinden doğup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında ölmek için

Bu gül sana vereceğim son hediyem malesef ben sana bu gülü verecek kadar alçağım; ama yine biliyorum ki sen bu gülü alacak kadar alçak gönüllüsün

Yüreğimdeki tüm çiçekleri sana kopardım, sana topladım, güneşi odama aldım, rüzgardan şarkılar yaptım Bir seni söyledim sonra şarkıları

Sen herzaman nerede olursam olayım ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam ama şunu bil : Seni Seviyorum

Düşünüyorum da, düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğını düşünürken, düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum

Çok çekti yüreğimiz hep olsun dedik Ama kalbimizdeki sevdayı biz yenemedik Hep beraberliğimizde uzak durup içımizi yedik Sevdayı böyle mi bildik biz

Sen var ya sen sigaram gibisin dumanı saçların alevi gözlerin yanlız bir fark var ben sigara yaktıkça sen beni yakıyorsun

Bir pınarsın içilen ama hıç kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayansın

Bir telefon bekliyorum 'sevgilim' diye başlayan 'seni seviyorum' diye biten bir telefon bekliyorum dün gelmesi gereken bügün hala gelmeyen

Gözlerine bakınca dalar giderim uzaklara Uzaklara bir yere yalnız ikimizin yaşadığı doyasıya kanmak isterim sana Sana aşığım bebek kokulu yarim

Küçük kelebeğin tül kanatlarının pırıltılı tozları parmak uçlarıma karıştı Onlar oradan ne zaman uçarlar sen yüregimden o zaman?

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ben sana onuncu köyden sesleniyorum Seni çok ama çok seviyorum

Aşkın gözyaşları denize düstüğünde sahile şu imzayı atar: Seni seviyorum

Eğer geceler seni düsündüğüm kadar uzun olsaydi asla sabah olmazdi

Sen bana bakma, ben senin baktığın yerde olurum

Gözlerinde doğmak, yanaklarında yaşamak, dudaklarında ölmek icin Gözyaşın olmak isterdim

Aşkımı dağlara yazacaktım ama aşkımdan büyük dağ bulamadım

Senin olan herseyi sensizligi bile seni hatırlattığı için seviyorum

İçtiğim sigaram gibiydin aranızda tek bir fark vardı, sigaramı ben bitirdim, beni de sen
Elif Er
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Elif Er

Kadın

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 21:34

Başını göğsüme yasladığın zaman tek düşmanım akıp giden zamandır

En sonunda bir gün seni gözlerime hapsedip sevgimle boğacağım, sonra seni kalbime gömüp Azraile hadi al canımı diyeceğim, sensiz bu dünyayi asla terketmeyecegim

Kalbimde 3 çiçek yetistirdim Sevmek, sevilmek ve beklemek Sen bunlardan ikisini kopardın Bana sadece biri kaldı, beklemek

Ağırdır sevmelerim her yürek tasıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz

Güzelsin, şirinsin, şahanesin Çektigim çileme tek bahanesin Melek mi, seytan mi bilmem ki nesin Tuzaktan tuzağa atsan da olur, ben seni seviyorum, sen sevmesen de olur

Eller bana kalpsizsin diyor, doğru çünkü kalbimin sende olduğunu bilmiyorlar Seni Seviyorum Aşkım

Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düsünüyorum aşık olmanın rezilliğini İnan yanındayken çekiyorum en çok hasretini

Nasıl doldurduysan hayatımı varliğınla, ben de yazmak isterim adımı defalarca dudaklarimla dudaklarina

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın

Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin akli alamaz, bir de sen varsın ya Birtanem dünyada kimse böyle sevemez

Bir ilk gibi yasayacağım içimde, kalan son sevgi parçasını seninle, Sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde

Aşk, Gülü dikeniyle avuçlamaya benzer Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerin hesabını gülden soramazsin

Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana Akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana Eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana

Bir gün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip sessiz sedasız ölüme gitmek istersen yanıma gel ki sana sensiz yasamanın sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim

Gözlerin gözlerime değdiğinde felaketim olurdu ağlardım

Ne zaman ayrılık saati gelse, içimdeki güllerin boynu bükük bir zaman kalırım öylece Neden sonra gittiğini anlarım içimde güller ağlar ben ağlarım

Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi için Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama unutamazsin

Senin için yazdığım şiirlerin birinde bir mısrada gizlenen bir kelime olsam ve sen şiiri okurken beni söylediğinde tatlı dudaklarına konan öpücük olsam

Yağmurlu bir günde sana koşar gelirsem ıslak saçlarımı düzelt, başımı omuzuna yasla nemli dudaklarımı dudaklarına ansızın değdir

Masum ve üzgün bir çocuk gibi konusursam, anla sana muhtacım ver ellerini ellerime yalanda olsa "Seni seviyorum" de

Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum, üzerine tüm duygularımı yüklediğim yıldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla

Duygular vardır anlatılmayan, sevgiler vardır kelimelere sığmayan, bakışlar vardır insanı ağlatan, insanlar vardir ki asla unutulmayan, işte sen de onlardansın

Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmis ve tırnak içine alinmış suskunluğumun baş harflerisin

En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutma ki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar Gülmek senin için bir tutku olsun, olur da birgün ağlarsan o da mutluluktan olsun

Kaplanla göz göze gelmis bir ceylan gibi ürkek bakışlarımda sensizlik, ıskalanmış hayallerimde gençliğim, eremediğim vuslatlarda ümidin

Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuş tüyü vadiler, bulutlara öyle baktim Ama şimdi yalnızca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri Çok sey var yapabileceğim, bulutlar çikmasa yoluma

Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır

Ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim; sen ise, bir insan olma cesaretini bile gösteremedin

Kapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür ama komşularınki asla

Kalbimde arama eski yerini sen gözümden akan sele karıştın

Bir eski dost gibi hatırla beni bir selam ver yeter zahmet olmazsa unutmuş olsan da eski günleri adımı an yeter zahmet olmazsa

Seni sordum sokak lambalarına bekleme boşa gelmez dediler boynumu büküp de baktım onlara halime acıyıp zavalli dediler

Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim birgün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim

Güller anlatsın sana olan sevgimi güller anlatsın yanlızlığımı çaresizliğimi yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım güller anlatsın

Korkma sevgiden çekme ellerini bırak yaşasın yüreğin dizgin yakışmaz dörtnala bozkırlarda kısrağın Untma Gülün dikeni olmasa hıç bu kadar sevilir miydi

Kurak çökse de, denizlerine gönlünün inan gözyaşlarımla sulardım seni sonuna değın ömrümün

Ağlayışım terk edip gidişine değil Ben sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, senide sensizliğini de alıp gittin
Elif Er
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Elif Er

Kadın

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime10.12.08 21:35

Beni şair ettin, beni adam ettin, bana yazık oldu

Aşkımızı istemeyenler bizi çekemeyenler, ayrılın artık diyenler, hey siz! siz kazandınız!

Bahar gözlerine bakınca dalarım tutamam kendimi ağlarım

Git dediğin yerler mi uzak yoksa sen mi?

Acılarımın prangası vermez ellerimi hüzünlerimin darağacına aştım kendimi

Seni dün sevmedim dünler bitti seni bügünde sevmeyeceğim bu günlerde bitecek seni yarın seveceğim çünkü bebeğim yarınlar hıç bitmeyecek

Eller bana kalpsizsin diyor, doğru çünkü kalbimin sende olduğunu bilmiyorlar

Sen desem seni bilir misin, sen diye bir desen çizebilir misin? Bir mesken bulamadım kendime Büyük aşklar vardır hani bilir misin?

Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çiziyorum Seni ne kadarmı özledim? Artık kalbimde bir gökyüzüm var Çünkü seni seviyorum

Yıllardır sevgimin öyle çok muhafızı ve düşmanı oldu ki inan bana seninle onları aştı Ve inanki seni seviyor olmak bile büyük nimet benim için

Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler, insanlar onu hayatları boyunca ya birkez yada hıç görmezler Ben gördüm O da sensin birtanem

Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya Bitanem dünyada kimse böyle sevemez

En güzel deniz gidilmemiş olandır, en güzel çocuk daha büyümedi, en güzel günlerim seninledir ve sana söylemek istediğim en güzel söz daha söylenmemiş olandır Seni seviyorum

Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, Azrailin gelmesini beklemezdim Bugünü yaşıyorsam eğer, gelecek güzel günlerin seni getireceğine inandığım içindir

Ben sende imkansızlıklarını sevdim Fakat asla umutsuzluklarını değil Birgün biri çıkıpta bir çırpıda güneşe adını buzla yazarsa bil ki o seni benden daha çok seviyordur

Sana en muhtaç olduğum şu anda gel! Yaşamak olsanda gel ölüm olsanda gel!

Gidenler yokluklarıyla değil giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler

Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçiyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açiyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni sevdiğini söylüyorsun

Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olma sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma sana kalbimi vereceğim, sev ama incitme!

Maviler giyer bulut ölürüm, yeşiller giyer bahar olurum bakarşın birgün beyazlar giyer senin olurum

Bir sen varsın dünyamda beni anlayan birde sevmek var içimde sıcaklığınla yanan

Sev! Öyle sev ki kalmasın bir damla gurur gururun başladığı yerde sevgi ızdırap olur

Sevilmeye layık olan ancak sevmesini bilendir

Üzüntülerin kumsaldaki ayak izleri kadar hafif sevinçlerin okyanuslar kadar derin olsun

Hep beni kimse sevmiyor ki derdin Usulcacık sokulup yüreğine "ben" demek isterdim

Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artık Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun bugün bana esersin yarın ellere

Hep kalanlara gidenleri kattım Birgün yerine geçemediler O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler

Önceleri hasreti hıç tatmadım yarımdan hiç ayrı kalmadım biter diye takvimlere baktım Zor geldi ayrılık alışamadım

An gelir insan gülerken ağlarmış Gözyaşları sel olup kalbine akarmış kahkaha bir maske derler bilir misin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış

Bana dünya yuvarlaktır dedin, dediğin döğruysa neden geri dönmedin

Gençliğine güvenip erken derken, belki elveda bile diyemezsin giderken

Allah gücü erkeğe güzelliği kadına vermiş ne var ki her şeyi yenen güç güzelliğe yenilmiş

Dudaklar yalan söyleyebilir ama gözler asla

Hayatta hiçbir şey ilk aşkın yerini tutamaz insan sevse bile o ilk aşk hiç unutulmaz
Busra
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Busra

Kadın

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime11.12.08 15:29

Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım!

Gerçek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin

Gideceğin yere beni de götür sewgili sorana başımın belası dersin!!!

Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe AlışırsanYa Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Çabuk Unutursan

Yerin kulağı varbenimde kulağım var ben yer miyim hayır yemeeem!!!

Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Için Git
Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın

YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım

bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak

ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hiç bir değerim yokmuşağırıma gitti sevdiğim,beni hiç tanımamışsın

Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem
Busra
tecrübeli üye
tecrübeli üye
Busra

Kadın

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime11.12.08 15:36

gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.
*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!
*Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!
Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
Duygusal msn nickleri , msn nickleri , sevgi nickleri
Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum
*Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir.
artistt
tecrübeli üye
tecrübeli üye
artistt

Erkek
İş/Hobiler : müzik dinlemek çılgınlıklar yapmak
Lakap : artistt
Ruh Hali : duygusal nicker Shock10

duygusal nicker Empty
MesajKonu: Geri: duygusal nicker   duygusal nicker Icon_minitime16.12.08 15:39

PAYLAŞIM İÇİN ÇOK TŞK